Iliri e zë ‘ngushtë’ Donaldin: Si u ndjeve kur Beatrix doli në takim romantik me Kledin?

Periskopi.com Showbiz

Donaldi dhe Beatrix vazhdojnë të komentohen edhe sonte gjatë spektaklit.

Teksa banorët u pyetën se si i shohin si çift, pyetja e Ilirit mori gjithë vëmendje.

“Si u ndjeve kur Beatrix doli në takim me Kledin?” u pyet Donaldi nga Iliri.

Donaldi u shpreh se atë kohë nuk e kishte vëmendjen tek ata sepse ishtin shumë i paqart me vetën e tij.

“Kam qene i paqart me veten time dhe nuk ka qene shume e veshtire per mua”, u shpreh Donaldi.