Imami shqiptar: Në Xhehnet iu presin femra me gjinj të dalluar, do të bëni marrëdhenie seksuale pa lodhje (VIDEO)

Periskopi.com Lajme

Një imam shqiptar, gjatë një ligjerate që është publikuar në rrjetin social Facebook, thotë se në xhenet njerëzit që janë fitimtar do të përfitojnë shumë gjëra të mira.

Ndër të tjera, thotë imami shqiptar, në xhenet ka gra me “gjinj të dalluar”.

“Në xhenet ka shpendë dhe ti i sheh duke fluturuar, dhe nëse të shkon mendja që ta hash, ai nderpret fluturimin dhe t’vjen i pjekur.

Në xhenet bën gjithë ditën marrëdhenie intime dhe nuk ndjen lodhje, në xhenet ka edhe treg; pra, bëhet biznes”, ka thënë ai.

“Allahu thotë se punëmbarët janë fitimtarë, ata do të përfitojnë.

Thotë se vajzat e reja, do jenë me gjinj të dalluar, me të të njëjtës moshë.

Thotë se ne i kemi krijuar ato të veçanta, dhe i kemi bërë beqaresha”, ka thënë ai.

Imami shqiptar thotë se “në xhenet gratë nuk do të kenë dhimbje”.

""Në xhenet ka shpendë dhe ti i sheh duke fluturuar, dhe nëse të shkon mendja që ta hash ai nderpret fluturimin dhe t'vjen i pjekur!!Në xhenet bën gjith diten mardhenie intime dhe nuk ndjen lodhje, në xhenet ka edhe treg pra bohet biznes"" 😁😁😁😁😁

Posted by FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË EUROPA on Tuesday, 22 August 2017

Shpërndaje në: