Interpol suspendon anëtarësimet e reja, përfshi edhe Kosovën

Interpol suspendon anëtarësimet e reja, përfshi edhe Kosovën

Në një komunikatë të lëshuar të martën, Interpol ka thënë se e ka angazhuar një këshilltar për t’u marrë me rekomandimet për anëtarësimet e reja.

“Të gjitha kërkesat aktuale dhe të ardhshme, duke përfshirë ato nga Republika e Kosovës, Shteti i Palestinës dhe Ishujt Salomon, janë suspenduar”, thuhet në komunikatë, raporton Koha.net.

Raporti i këshilltarit të angazhuar do të paraqitet në Asamblenë e Përgjithshme në Pekin, vitin tjetër.

 

Shpërndaje në: