INTERVISTË/ Muhamet Hamiti: Albini nga opozitar i poezisë ka zbritur në pushtetar të prozës së dobët

Profesori dhe njohësi i politikës së jashtme, Muhamet Hamiti në një intervistë për Periskopin ka folur rreth darkës së përbashkët Kurti-Vuçiq në Berlin dhe ndërrimit të qëndrimeve të kryeministrit Kurti karshi Serbisë e dialogut. Hamiti mendon se tash Kurti nga opozitari i poezisë ka zbritur në qeveritarin e prozës së dobët. Tutje profesor Hamiti ka … Continue reading INTERVISTË/ Muhamet Hamiti: Albini nga opozitar i poezisë ka zbritur në pushtetar të prozës së dobët