Ish aktivist të PDK në Vushtrri i bashkohen dhe mbështesin Xhafer Tahiri

Periskopi.com Lajme

Kryetari i Vushtrrisë, Kandodati i LDK-së, Xhafer Tahiri po merr mbështetje të madhe nga të gjitha anët.

Sot i janë bashkuar ish aktivist të PDK në Stanoc të Epërm Rmadan Caka e Sami Cakaj.

Postim i plotë i Tahirit:

Në Stanoc të Epërm ish aktivistët e PDK-së Ramadan Cakaj, Sami Cakaj, e shumë të tjerë na u bashkuan sot në rrugëtimin tonë që Vushtrria të jetë e barabartë për të gjithë.

Bashkë me Dr. Agim Bregaj e Ismajl Cakaj ishim sot sërish në lagjen Cakaj.

I jam mirënjohës Danit e Samit dhe secilit që po na ofron mbështetje të pakusht.

Vazhdojmë #4 +

Shpërndaje në: