Ish presidenti i Afganistanit: Talebanët janë vëllezërit e mi

Ish presidenti i Afganistanit: Talebanët janë vëllezërit e mi

Ish presidenti i Afganistanit, Hamid Karzai, ka përshkruar Talebanët si “vëllezër” në një intervistë.

Yalda Hakim nga BBC pyeti po ashtu z. Karzai se kur do të lejoheshin vajzat dhe gratë të riktheheshin në shkolla e në punë.

Ai tha që kishte pasur biseda për një gjë të tillë dhe se talebanët ishin pajtuar.

“Ky është vendi ynë, na përket neve. Ne jemi bijtë e kësaj toke, dhe s’duam të largohemi por ta ndërtojmë,” – tha ai.

Shpërndaje në: