Ismet Beqiri: Rugovën e dërgoi Zoti për ta shpëtuar popullin e Kosovës

Ismet Beqiri: Rugovën e dërgoi Zoti për ta shpëtuar popullin e Kosovës

Ismet Beqiri thotë se ish-presidentin Ibrahim Rugova, e dërgoi Zoti për ta shpëtuar popullin e Kosovës.

Ai deklaron:

Presidenti Rugova është ai i cili i ka hapë këto dyer dhe ka bërë të mundur me dhjetëra herë me vizitat e tij jashtë vendit, për të tregu se në një vend po ndodhë një gjenocid, po ndodhë një masakër, po ndodhë një dhunim i vazhdueshëm i të drejtave për të qenë i pavarur

Dhe pa këtë, çdokush që ka ndonjë iluzion se do të ishim këtu ku jemi ne e themi me bindje të plotë se kjo nuk do të ndodhte

Është fat i madh që njerëz të tillë, Zoti a…ua dërgon popujve për t’i ndihmu

 

 

 

Shpërndaje në: