Italia goditet sërish nga dy tërmete

Italia goditet sërish nga dy tërmete

I pari është regjistruar rreth orës 19:35 minuta dhe ka qenë me magnitudë 3 ballë me një thellësi 9 kilometra.

Në orën 19:56 është regjistruar tërmeti i dytë, i cili ka qenë me magnitudë 4 ballë dhe me një thellësi 13 kilometra.

Shpërndaje në: