Ja risia e radhës e Gmail

Periskopi.com Tech & Auto

Gmail iu ka prezantuar përdoruesve të saj një tjetër risi me të cilën synon t’ju lehtësojë punën në dërgimin e email-ve.

Ju tashmë mund të programoni kohën se kur duhet të dërgoni një email, gjithmonë nëse ai nuk është shumë urgjent.

Pra, ju mund të shkruani atë dhe t’ia caktoni datën dhe orën se kur duhet të dërgohet.

Për ta shfrytëzuar këtë shërbim ju duhet të klikoni mbi “Scheduled send”, që është pranë butoni send, dhe ta programoni kohën.

 

Shpërndaje në: