Ja sasia e reshjeve të shiut që ra sot në Kosovë

Ja sasia e reshjeve të shiut që ra sot në Kosovë

Si pasojë e ndikimit të këtyre masave të lagështa të ajrit, në disa pjesë të Kosovës ka pas reshje të dendura shiu, të cilat janë shoqëruar edhe me vetëtima dhe bubullima.

Në këtë drejtim, IHMK ka publikuar edhe të dhëna rreth sasisë së reshjeve në mm të regjistruara në rrjetin e IHMK.

Shpërndaje në: