Ja si e arsyeton tani Ismet Beqiri koalicionin LDK-PDK

Ja si e arsyeton tani Ismet Beqiri koalicionin LDK-PDK

Ismet Beqiri, që dikur hiqej si zyrtar i lartë në LDK dhe e ndiente veten person shumë kompetent për të vendosur vija të kuqe për PDK’në, sot flet ndryshe.

Ai lë të kuptohet se nuk është më zyrtar i lartë në LDK dhe flet ndryshe për PDK’në.

Shpërndaje në: