Ja si i shpëton fëmija vdekjes vetëm se u rrëzua në momentin e duhur (Video)

Ja si i shpëton fëmija vdekjes vetëm se u rrëzua në momentin e duhur (Video)

Siç e shihni në video, në momentin kur ka rënë në rrugë, kalon një makinë me shpejtësi shumë të madhe. Kjo video është bërë virale dhe është shpërndarë nga mijra përdorues të Redditit.

Shpërndaje në: