Janjiq i sigurt se në Kosovë do të ketë zgjedhje të parakohshme

Janjiq i sigurt se në Kosovë do të ketë zgjedhje të parakohshme

Ai ka thënë se serbët duhet tët kthehen sa më parë në institucionet e Kosovës në mënyrë që të kenë sa më shumë kohë për formimin e Asociacionit të Komunave serbe në Kosovë.

Sipas janjiqit, përçarjet më të reja dhe konfliktet brenda Listës Srpska nuk janë asgjë e re.

“Mendoj se në këtë sjellje rol të madh ka edhe Beogradi”, citon radiokim të ketë thënë Dushan Janjiq.

Sipas fjalëve të tij, situata brenda Lista Srpska nuk do të thotë se ka konflikt ndërmjet Lëvizjes Socialiste dhe të asaj përparimtare në Beograd.

Shpërndaje në: