Ju duhen vetëm 15 minuta në shtëpi, për të bërë vithet që doni

Periskopi.com Zoya

Kur ishte hera e fundit që ishe plotësisht e vetëdijshme për mënyrën sesi trupi yt po lëvizte gjatë orës së aktivitetit fizik? Nëse nuk e mbani mend, ka kaluar shumë kohë, prandaj filloni menjëherë nga puna. Vithet e kërcyera dhe një trup me muskuj nuk janë rastësi dhe shpesh ju duhet vetëm pak inisiativë për t’ja nisur.

Përveç trupit,do të shihni sa pozitivisht do të ndryshojë gjendja juaj mendore. Ju duhen vetëm 15 minuta dhe një hapësirë diku në shtëpinë tuaj për të vënë në lëvizje gjithë muskujt përmes pilates!

Mos harroni të mbani shishen e ujit aty pranë dhe nisni nga puna. Për t’u frymëzuar, hidhini një sy ushtrimeve më poshtë.

1. Përsëriteni këtë për 50 sekonda duke ushtruar gjithë fuqinë e trupit tek duart

Ju duhen vetëm 15 minuta në shtëpi, për të

2. Ushtrim ideal për këmbët. 25 sekonda për këmbën e madje dhe 25 të tjera për të djathtën.

Ju duhen vetëm 15 minuta në shtëpi, për të

3. Qëndroni në këtë pozicion dhe filloni duke ngritur shpinën pastaj kombinojeni me këmbët

Ju duhen vetëm 15 minuta në shtëpi, për të

4. Ky ushtrim vë në lëvizje gjithë muskujt. Përsëriteni për 50 sekonda

Ju duhen vetëm 15 minuta në shtëpi, për të

5. Squat-at që duam!

Ju duhen vetëm 15 minuta në shtëpi, për të

6. Përsëriteni për 25 sekonda

Ju duhen vetëm 15 minuta në shtëpi, për të

7. Në fund, kushtojini rëndësi frymëmarrjes. Për rreth 5 minuta qetësoni trupin dhe sistemin nervor duke marrë frymë.

Ju duhen vetëm 15 minuta në shtëpi, për të

Shpërndaje në: