Ka përfunduar gjithçka – Fury ia humb ‘busullën’ Chisoras me një goditje të fortë

Ka përfunduar gjithçka – Fury ia humb ‘busullën’ Chisoras me një goditje të fortë

Ka përfunduar ndeshja mes Furyt dhe Chisoras.

Gipsy King ishte më i mirë gjatë gjithë takimit.

Chisora pati vështirësi të mëdha ku kohë pas kohe u pa që edhe humbi ekuilibrin, duke marrë edhe goditje që po lënë shenja në fytyrën e tij.

Fury i dha fund duelit me TKO.

Shpërndaje në: