Kabineti i ministres Gërvalla bleu mobilie në vlerë 10 mijë euro

Kabineti i ministres Gërvalla bleu mobilie në vlerë 10 mijë euro

Mobiliet e kabinetit të ministres së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, kushtuan hiq më pak se 10 mijë euro. E derisa kompjuterët këtij kabineti i kushtuan 35 mijë euro, kjo ministri ka shpenzuar edhe 150 mijë euro për pajisje teknologjike.

Në raportin gjashtë mujor të thesarit të Kosovës, kjo ministri ka investuar edhe 15 mijë euro në softver, si dhe 1,625,500 euro në sistemin e sigurisë së komunikimit me misionet diplomatike.

Ndërkohë, për blerjen e ambasadave, MPJ ka shpenzuar 8,927,721 euro. Kurse, për automjetet e ambasadave janë shpenzuar 221,779 euro. /KP/

Shpërndaje në: