Kadri Veseli i drejtohet popullit nga shtëpia e Ibrahim Rugovës

Kadri Veseli i drejtohet popullit nga shtëpia e Ibrahim Rugovës

Kadri Veseli ka zgjedhur Rezidencën e Ibrahim Rugovës, që t’i drejtohet popullit me një mesazh. Dhe ky mesazh është: nuk po punojmë sa duhet.

 

Shpërndaje në: