‘Kapitenja Marvel’ së shpejti para ekraneve

Periskopi.com Kulturë

‘Kapitenja Marvel’, më në fund pritet të vij si prodhim i ‘Univers Cinematik Marvel’. Këtë e ka konfirmuar presidenti i kësaj shtëpie prodhuese, Kevin Feige, i cili ka thënë se ka në plan që të sjellë në ekran, super heroinën e myslimanëve ‘Znj.Marvel’ në vitin 2019.

Ky lajm për debutimin e ‘super hero’-së së parë femër, është pritur jashtëzakonisht mirë.

Kostumi i saj i kuq me ngjyrë ari dhe blu, pritet që të jetë një frymëzim i madh për tifozët e rinj të Marvelit.

Flitet që zërin dhe karakterin e ‘Znj Marvel’, ta bëjë aktorja me prejardhje pakestinezo-amerikane Kamala Khan.

Por spekulohet që këtë rol ta marrë edhe aktorja indiane Priyanka Chopra.

Por mbështetje më të madhe gëzon aktorja Kamala Khan./Periskopi/