Këngëtarët që kënduan edhe iliahi

Këngëtarët që kënduan edhe iliahi

Përveç prirjes së tyre për të kënduar këngë moderne e popullore disa këngëtar kanë interpretuar edhe këngë fetare. Edhe pse feja islame ndalon muzikë dhe lejon vetëm ilahit, këta zgjodhën të i provojnë që të dyja. Këta janë këngëtarët që kanë kënduar edhe ilahi :

Violeta Kukaj, Adem Ramadani , Ferki Shala (tnt), Meda, Shyhrete Behluli, Elhaida Dani

 

 

Shpërndaje në: