Kështu do të ndryshojnë linjat e autobusëve pas mbylljes së rrugës “Xhorxh Bush”

Kështu do të ndryshojnë linjat e autobusëve pas mbylljes së rrugës “Xhorxh Bush”

Trafiku Urban në Prishtinë ka informuar se do të ndryshojë rrjedha e qarkullimit të autobusëve, si pasojë e mbylljes së rrugës “Xhorxh Bush”.

Ndryshimin e rrjedhës së qarkullimit të autobusëve mund ta gjeni më poshtë:

Linja Nr.1

Ndryshimi i linjës nga drejtimi F.Kosovë-Prishtinë dhe anasjelltas, do të realizohet përmes rrugës “Robert Doll” në drejtim të rrugës “Luan Haradinaj” për në pikën e fundit te Fakultetit Teknik.

Linja Nr. 1A

Ndryshimi i linjës 1A në shkuarje dhe ardhje do të vazhdojë “Bulevardi Bill Clinton” për në drejtim të “Bulevardit Dëshmorët e Kombit” dhe përfundon në stacionin e autobusëve.

Linja Nr.3

Ndryshimi i linjës nga drejtimi Bardhosh-Mat dhe anasjelltas do të realizohet përmes rrugës “Robert Doll” në drejtim të rrugës “Luan Haradinaj” për në stacionet e fundit.

Linja Nr.4

Ndryshimi i linjës  nga drejtimi Matiqan-Gërmi dhe anasjelltas do të realizihet përmes rrugës “Robert Doll” në drejtim të rrugës “Luan Haradinaj” për në stacionet e fundit.

Linja Nr. 7C

Ndryshimi i linjës 7C nga rruga “Bulebardi Dëshmorët e Kombit”, linja vazhdon në rrugën “Bulevardi Bill Clinton” në drejtim të pikës së fundit në lagjen Kalabria.

Rruga nga Katedralja deri në drejtim të Hotel Grand-it, nga sot do të mbyllet për kalimin e veturave. Siç ka informuar Komuna e Prishtinës, rruga do mbyllet nga sot, nga ora 17:00 deri më 08 janar 2023.

“Komuna e Prishtinës” po fillon përgatitjet për dekorimin e qytetit, andaj ju njoftojmë se rruga “Xhorxh Bush”, duke filluar nga udhëkryqi i “Bill Klinton” deri në udhëkryqin e rrugës “Garibaldi”, do të jetë e mbyllur nga data 26 nëntor 2022 (duke filluar nga ora 05:00) deri më 8 janar 2023.”, ka informuar Komuna e Prishtinës./KP/

Shpërndaje në: