Këta janë artistet që për fe lanë profesionin

Këta janë artistet që për fe lanë profesionin

Shumë të famshëm kanë lënë muzikën për të iu përkushtuar fesë. Ndër të parët që ka marrë këtë vendim ishte Adem Ramadani. Vite më parë ai i këndtë dashurisë, e tradhtisë. Tani ai i këndon vetëm këngë kushtuar zotit apo siç i njohim me ilahi. Të tjerë që vepruan njëjtë me Adema Ramadanin janë edhe Ferki Shala, Hasan Murseli-Mixha Bibë, dhe Enis Presheva

Shpërndaje në: