Këta janë emrat që synojnën postin e Drejtorit të KEK-ut

Periskopi.com Lajme

Është mbyllur konkursi në të cilin kërkohej pozita e Drejtorit Menaxhues të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK).

Gjithsej 30 persona kanë shprehur interesim dhe kanë aplikuar për pozitën e drejtorit të KEK-ut.

Mësohet se disa nga kandidatët që kanë aplikuar për pozitën e Drejtorit Menaxhues të KEK-ut, janë të punësuar në KEK dhe kanë aktualisht janë në pozita menaxhuese.

Konkursi për drejtor të KEK-ut është shpallur pas dorëheqjes së Arben Gjukajt nga kjo pozitë.

Kjo është lista e atyre që kanë aplikuar për këtë pozitë:

Besnik Hyseni
Hyrmet Mytydi Januzi
Istref Klinaku (Aktualisht mban pozitën e këshilltarit për çështje mjedisore në KEK)
Ilmi Azemi
Arsim Gjinovci
Agron Haxhiu
Irfan Fejzullahu
Anisa Jakupi
Sherif Idrizaj
Lorik Haxhiu
Habib Basholli
Idriz Blakaj
Njiazi Thaçi (Aktualisht ka pozitën e Ushtruesit të Detyrës së Drejtorit Menaxhues në KEK)
Gazmend Amaxhekaj
Selatin Sadiku
Enver Gashi (Aktualisht është inxhinier në Termocentralin “Kosova B”).
Ali Krasniqi
Përparim Kabashi (Aktualisht ka pozitën e Drejtorit për Strategji në KEK)
Selatin Sadiku
Shkumbin Bozhdaraj
Aldi Bytyqi
Burim Maraj
Salih Bytyqi (Aktualisht ka pozitën e Drejtorit Ekzekutiv Financiar në KEK)
Isak Kerolli (Aktualisht ka pozitën e Drejtorit të Prokurimit në KEK)
Fatmir Shahini
Adil Januzi (Aktualisht mban pozitën si Drejtor i Divizionit të Qymyrit në KEK)
Habib Murati
Mehmet Krasniqi
Mentor Ferizi
Naser Rusinovci

Shpërndaje në: