Këta janë fituesit e konkurësit ajëror të fotografisë

Këta janë fituesit e konkurësit ajëror të fotografisë

Këta janë fituesit e konkursit ajëror të fotografisë të përzgjedhur nga faqja online Dronestagram.
Në këtë kompeticion morën pjesë shumë fotograf, të gjitha fotot e tyre janë bërë me dron. Fituesit e kësaj gare janë përzgjedhur nga National Geographic në krye me zëvendësit Patrick Witty dhe Emanuela Ascoli.

Më poshtë ju mund ti gjeni fotot fituese të kësaj gare. /Periskopi/

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Shpërndaje në: