Këto 3 zakone po ju dëmtojnë jetën seksuale

Këto 3 zakone po ju dëmtojnë jetën seksuale

1.Stop Calling Him Honey and Start Having Sex!

T’i thërrisni njëri-tjetrit me nofkë përkëdhelëse nuk është e mirë për jetën seksuale.

Këto fjalë janë neutrale ndaj gjinisë dhe e heqin maskilitetin/feminilitetin në marrëdhënie.

Kur hiqni dorë nga emri juaj, ju gjithashtu po hiqni dorë nga një pjesë e individualitetit tuaj bashkë me të.

2. Të jeni aq të lirshëm sa të lini hapur derën e banjës është një tjetër ‘jo’ definitive!

Nuk keni nevojë të shihni njëri-tjetrin në tualet – ose të lani dhëmbët në prani të njëri-tjetrit!

3. Të shpenzosh shumë kohë me bashkëshortin është një tjetër zakon i keq.

Mendimi im është se çdo çift përfiton nga koha e ndarë. Kjo ndihmon për të reduktuar shanset që të nervozoni njëri-tjetrin dhe gjithashtu ju bën të prisni me padurim ta shihni njëri-tjetrin pak më shumë. Të bësh gjërat veçmas do të thotë gjithashtu të mos e detyrosh partnerin të bëjë një aktivitet për të cilin ai ose ajo mund të mos ketë interes.

Shpërndaje në: