Këto fotografi të Adem Jasharit nuk i keni parë kurrë (Foto)

Këto fotografi të Adem Jasharit nuk i keni parë kurrë (Foto)

Ai është një nga arkitektët kryesorë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Adem Jashari ishte kryekomandanti i UÇK-së. Vëllai i Adem Jasharit, Rifati, vazhdimisht po e freskon faqen e tij zyrtare në Facebook, me foto të papara deri më sot të Adem, Hamëz dhe Shaban Jasharit. Ju sjellim 3 foto që nuk i keni parë asnjëherë.

 

Shpërndaje në: