Këto janë shtëpitë që do të prishen në Himarë dhe që kanë ‘tmerruar’ Greqinë

Këto janë shtëpitë që do të prishen në Himarë dhe që kanë ‘tmerruar’ Greqinë

https://youtu.be/cJQakQZ0Fn0

Shpërndaje në: