Këto komuna të Kosovës, do të ketë ndërprerje të energjisë në dy ditë e ardhshme

Këto komuna të Kosovës, do të ketë ndërprerje të energjisë në dy ditë e ardhshme

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme në rrjet për siguri të sistemit, të mërkurën (25 dhe 26 /11) në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

Pejë

Nga  NS 35/10 [kV] Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rugova(kodi: 50051006 ) prej orës 15:00  deri në ora 17:00.

Vendet: fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj.

Arsyeja: Për minim në rrugën e Peklenës.

26.11.2022

Mitrovicë

Nga NS 110/10 [kV] Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kushtova(kodi: 70000005) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Broboniç, Gradevc (një pjesë), Koshtovë, Koprivë (një pjesë), Vinac, Vinac i Epërm dhe  Vinac i Poshtëm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

Nga NS 35/10 [kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hoqa e Qytetit  (kodi: 30035005) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesve).

Nga NS 35/10 [kV] Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Tabahana (kodi: 30033010) nga ora 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: Rrugët: 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 340 Mentor Krasniqi (një pjesë), 343 Lazër Lumnezi, 346 Pal Paluca, 347 Hyse Rexhepi, 349 Themistokli Gërmenji, 357 Pushkatarët, 358 Bujtinat, 359 Iljaz Kuka, 360 Adnan Krasniqi, 362 Papa Gjon Pali, 366 Anton çetta, 368 At Gjergj Fishta, 381 Indrit Cara – Kavaja, 382 Azem Hajdari, 384 Behari dhe Sheshi Shadërvani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 2×100/5/5A.

Prishtinë

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Sharban  (kodi: 14016003) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Sharban, TS Sharban, TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i përçueseve, ndërrimi i transformatorit energjetik  dhe rritja e kapaciteteve transformuese.

Gjilan

Nga NS 110/10 [kV] Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ferma  (kodi: 63000011) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat Livoç i Epërm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

Nga NS 35/10 [kV] Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Janjeva  (kodi: 10014011) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Janjevë, Shashkovc, Akllap, Tërbovc Gushtericë e Epërme dhe Shushicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Nga NS 35/10 [kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kaçaniku i Vjetër (kodi: 40043007 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Çardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Evitim rreziku –  ndërrimi i 6 shtyllave betoni  12/315 pasi shtyllat ekzistuese janë dëmtuar nga moti i ligë.

26.11.2022

Gjakovë

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Carralluka (Kodi: 82082001) nga ora 09:00-10:00 dhe 15:00-17:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator). Fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

NS 35/10[kV] Malishevë

NS 10/0.4 [kV] të cilët do të ndërprehen nga ora 09:00-17:00

NS 10/0.4 [kV] Caralluka II (Kodi: 82082001016)

NS 10/0.4 [kV] Tërpezë e Ulët II (Kodi: 82082001019)

NS 10/0.4 [kV] Shkarashnik    II (Kodi: 82082001021)

NS 10/0.4 [kV] Tërpezë e ulët I (Kodi: 82082001026)

Vendet: Carralluka (një pjesë), Tërpeza (një pjesë) dhe Shkarashniku (një pjesë).

Arsyeja:  Projekte Investive, shtrirje e përçueseve, montimi i izolatorëve.

NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Beci (Kodi: 80080010) nga ora  09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi transformatorëve në kuadër te LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

26.11.2022

Pejë

Nga  NS 110/35/10 [kV] Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10[kV] KFOR-i Pejë  (kodi 500550) dhe pa tension mbetet Një dalje 10kV prej orës 09:00  deri në ora 18:00.

Vendet: KFOR-i Italian në Bellopojë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 35kV, sipas zgjidhjes teknike.

Shpërndaje në: