Këto shenja tregojnë se vagina jote është super e shëndetshme

Këto shenja tregojnë se vagina jote është super e shëndetshme

Sot do të përqendrohemi tek e mira! Sepse gjithmonë themi “pse më kruhet/ djeg/ dhemb vagina?” dhe kur është e shëndetshme, s’na shkon mendja fare aty.

Gjithsesi, le të dalim aty ku duhet: Këto shenja tregojnë se vagina jote është super e shëndetshme:

1. Nuk ke asnjë ndjesi djegieje

Nëse prej kohësh nuk të shqetëson, do të thotë se je sjellë mirë me të.

2. Sekrecionet janë normale

Sekrecionet variojnë nga cikli yt, ndaj nëse nuk shoqërohen me djegie apo bezdi, janë krejt normale.

3. Aroma është standarde

Kur aroma nuk korrespondon me një erë të rëndë (që mund të jetë rezultat i një infeksioni), gjithçka është okay.

4. Tamponët futen pa shqetësime

Nuk krijojnë siklet dhe bëjnë punën e vet.

5. Nuk ke dhimbje gjatë apo pas seksit

Me pak fjalë, vagina jote është në formën më të mirë, ndaj rri e qetë.

Shpërndaje në: