KFOR-i shihet në aksion në Mitrovicë, flet Policia

KFOR-i shihet në aksion në Mitrovicë, flet Policia

Në rrejtet sociale është duke qarkulluar një video-inçizim ku vërehen disa automijete për të cilët është pretenduar se janë kamion të Serbisë të ndaluar nga Kfori.

Në lidhje më këto pretendime Insajderi ka pyetur zëdhënësen e Policisë së Kosovës për rajonin e Mitrovicës, Fexhrije Pllana, e cila deklaroi se bëhet fjalë për një aksident, ku janë përfshirë një automijet i KFOR-it dhe një automjet me targa të Malit të Zi.

Palla ka deklaruar se nuk raportohet për viktima por vetë dëme materiale

“Aty është një rast aksidenti me dëme materiale. Nuk ka të bëjë me ndonjë ndaldesë të Kforit. Intervenimi i KFOR-it në këtë rast është bërë për shkak se në aksident është përfshirë një mjet i KFOR-it me një mjet të me targa të Malit të Zi”/

Shpërndaje në: