Kim Kardashian më e veshur se kurrë më parë

Kim Kardashian më e veshur se kurrë më parë

Kim Kardashian zakonisht është e zhveshur dhe ekstravagante. Por kjo nuk ka ndodhur edhe në ngjarjen e saj të fundit. Pasi ajo kishte një fustan tejet të mbuluar, dhe të veshur në gurë diamanti. Por pa dyshim që Kim dukej shumë mirë.

Shpërndaje në: