Kim Kardashian përdor drogë? Kjo foto zbulon gjithçka

Kim Kardashian përdor drogë? Kjo foto zbulon gjithçka

Kim Kardashian postoi një foto në rrjetet, e cila ka ngritur dyshimet se ajo mund të jetë përdoruese e kokainës.

Në foto dalloheshin njolla të bardha, të cilat dukeshin si viza kokaine. Pas këtyre akuzave Kimi ka reaguar në profilin e saj në Twitter.

Unë nuk luaj me thashetheme ndaj dua ta mbyll këtë të fundit, menjëherë dhe shpejt. Ai është pluhur sheqeri, i mbetur aty nga rrëmuja jonë gjatë konsumit të karameleve të blera në ‘Dylan Candy shop’”,shkruan Kim.

Shpërndaje në: