Kjo është agjenda shtetërore për 28 nëntor

Kjo është agjenda shtetërore për 28 nëntor

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit e ka publikuar agjendën shtetërore për 28 nëntor, 110 vjetorit të Ditës së Flamurit Kombëtar.

Nga ora 09:00 do të bëhen homazhe tek busti i heroit kombëtar, Gjergj Kastrioti – Skënderbeu.

Më pas, nga ora 10:00 do të bëhen homazhe tek varrezat e familjes Jashari.

Ngjarjet të tjera do të zhvillohen deri në orën 19:00.

Shpërndaje në: