Kjo është e dashura e Shpat Dedës

Kjo është e dashura e Shpat Dedës

Këngëtari Shpat Deda është shumë simpatik dhe i dashur për publikun tonë. Por ka shumë vite  që ky është një lidhje dashurie. Vajza që i ka rrëmbyer zemrën është Blerta Ismaili. Këta dy të fundit duket se nuk i kanë

Shpërndaje në: