Kjo ju ndodh kur ju hapet aksidentalisht syri i tretë (Video)

Periskopi.com SOK

Syri i Tretë, është një sy mistik i padukshëm që ofron pamje përtej asaj që shohim realisht. Është një sy mistik që në fakt korrespondon me një qendër të rëndësishme dhe të fuqishme të energjisë që gjendet në ballë sipas shumë studiuesve. Për shumicën e tyre vendoset mes vetullave dhe një inç më lartë. Por çfarë ndodh kur hapet syri i tretë?

Për disa okultistë ndodhet brenda kafkës dhe ka formën e vezës. Koncepti i vezës kozmike, nga i cili krijoi të gjitha krijesat, është metaforë e syrit tonë të tretë, i cili kur aktivizohet, mund të na krijojë ose të na transferojë në një botë krejt të re.

Është quajtur Ajna dhe besohet të jetë porta jonë e shpirtit. Kur aktivizohet ajo çon në një perceptim më të lartë të fushave të tjera të kohës.

Ai jep një ndjenjë të ndërgjegjësimit kozmik dhe sjell njohuri dhe mençuri pa mjete materiale, raporton “Disclose”, transmeton Periskopi.

Besohet se kur të aktivizohet syri i tretë, ne mund të transferojmë mesazhe telepatike, të shohim shpirtra dhe fantazma ose të marrim mesazhe profetike dhe vizionet nga lart.

Syri i tretë, në të vërtetë quhet kështu sy për një arsye. Kur aktivizohet, të gjitha shqisat janë modifikuar, si mbizotërimi i kuptimësisë. Ngjyrat mund të duken më të ndritshme. Ju mund të merrni erë të çuditshme.

Gjithashtu, mund të ndihesh ose të dëgjosh gjëra që me të vërtetë nuk ekzistojnë. Kjo përvojë pothuajse psikike është e zakonshme për ata që kanë aktivizuar aksidentalisht syrin e tyre të tretë.

Shihni më shumë këtu rreth këtyre shqisave të çuditshme. Ëndrrat janë të gjalla, të çuditshme dhe prekin gjumin.

Perceptimi juaj i rritur, ‘vizionet’ dhe mesazhet telepatike nga më gjerë. Mënyra më e lehtë për të ‘perceptuar’ ata është nëpërmjet ëndrrave tuaja.

Prandaj, bota juaj e ëndërrave bëhet një fushë beteje e emocioneve dhe imazheve të çuditshme. Kur kjo bëhet më intensive, individi me siguri do të kërkojë ilaçe për gjumë më të mirë, duke e detyruar syrin e tretë të kthehet në atrofi.

Kur syri i tretë hapet aksidentalisht, ju mund të ndiheni të shkëputur nga bota reale. Ju mund të keni këtë ndjenjë të çuditshme sikur po jetoni në një ëndërr, sikur gjithçka është një gënjeshtër dhe asgjë nuk është e rëndësishme për të./Periskopi/