Kjo zonjë i “kall” djemtë e rinj me vallëzimin e saj (Video)

Kjo zonjë i “kall” djemtë e rinj me vallëzimin e saj (Video)

Pushimet verore kanë filluar, dhe për dikë si duket këto pushime do të mbesin të pa harruara, shkruan “Kosovarja”.

Vet vera është e tillë, ku shumica mësyjnë detin për të pushuar, por ka edhe nga ata që nuk e pëlqejnë këtë stinë. Si do që të jetë ne do të ndalemi pak te ata persona që e pëlqejnë plazhin, muzikën dhe sidomos ato femra të cilat kanë një moshë të caktuar e që i pëlqejnë djemtë e rinj.

Në një video e cila po qarkullon nëpër internet, shihet një grua në moshë, e cila është duke kërcyer e vetme rreth një shtylle, ku më pas asaj i bashkohen edhe ca djem të rinj të cilët vallëzojnë e kërcejnë me të.

Zonja në fjalë e “kall” me djemtë e rinj, se çfarë atmosfere bën ajo shikojeni tani./Kosovarja/

Shpërndaje në: