Klubi nga Vala Superliga është futur në bojkot

Klubi nga Vala Superliga është futur në bojkot

Klubi gjilanas ka vendosur të ndërprejë stërvitjet për shkak të mos kryerjeve të obligimeve ndaj lojtarëve dhe stafit. Njoftimin e kanë bërë përmes rrjetit social Facebook, në faqën e tyre zyrtare.

“Gjilani nderpren stervitjet !

“Per arsyeje se voneses se pagave si rezultat i mos organizimit te kryesise dhe mos realizimit te obigimeve te komunes stervitjet u nderpren , me deshire qe sa me shpejt te vazhdohen dhe te konsolidohet fuqimisht kryesia e klubit”. /Periskopi.com

Shpërndaje në: