Komisioni për Legjislacion diskuton sot projektligjin për Gjykatën Komerciale

Periskopi.com Lajme

Në Komisionin për Legjislacion diskutohet projektligji për Gjykatën Komerciale

Sot do të mblidhet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit.

Në këtë mbledhje do të ketë dëgjim publik për projektligjin për Gjykatën Komerciale

Komisioni do të mblidhet në orën 10:00.

Shpërndaje në: