Konjufca thotë se Qeveria po do me e disiplinu popullin që mos me shpenzu rrymë pa nevojë

Periskopi.com Lajme

Kryeparlamentari Glauk Konjufca sonte në Debat Plus ka folur për ngritjen e çmimit të energjisë elektrike, duke theksuar se Qeveria ka atë qëllimin e disiplinimit të qytetarëve në shpenzim të saj, transmeton Periskopi.

‘’S’e di se si qeveria e Kosovës ka me trajtu këtë dhe qysh ka me iu qas. S’duhet të paragjykojmë. Mu ka duk që Qeveria i ka dy qëllime bazike. E para që  që jo me i dhanë paratë prej buxhetit të drejtpërdrejt por përmes një mekanizmi anësor që kur vjen ai mekanizëm efektiv te jeta e qytetarit, te qytetari  me shkaku një sjellje tjetër sic ka qenë deri tash se qeveria ka konsideruar se konsumi ka qenë jo krejtësisht me nevojat por kanihere edhe janë tejkalu. Për me instalu qat disiplinim, qeveria më shumë e ka mbështet apo subvencionu’’, ka thënë ai.PERISKOPI/