Konstatohet se foshnjës A.B. i është këputur dora vetvetiu

Konstatohet se foshnjës A.B. i është këputur dora vetvetiu

Inspektorati Shëndetësor ka konstatuar se foshnjës A.B., për rastin e së cilës u publikua një artikull i gjatë në “Zëri”, i është amputuar dora në mënyrë spontane. Në asnjë dokument shëndetësor nuk vërtetohet se familjarët u informuan për pasojat dhe komplikimet e fëmijës, duke përfshirë edhe rrezikun e verbimit nga retinopatia premature.

Shpërndaje në: