Korab Sejdiu: Mobilizimi në AKR po ndodhur sikur kur është themeluar kjo parti

Korab Sejdiu: Mobilizimi në AKR po ndodhur sikur kur është themeluar kjo parti

“Ekziston një interesim i madh nga njerëzit, po organizohen degët nëpër tërë Kosovën dhe nuk ka katund që nuk është themeluar një nëndegë”, ka thane Sejdiu i entuziazmuar.

Aktiviteti i AKR-së po bëhet sikur atëherë kur është themeluar AKR-ja, ka vlerësuar Sejdiu. /Lajmi.net/

https://www.youtube.com/watch?v=eyJTfmHchRc

Shpërndaje në: