Kosova do të jetë pjesë e grupit “I”

Kosova do të jetë pjesë e grupit “I”

UEFA sot ka vendosur që Kosova të jetë pjesë e grupit i gjatë kualifikimeve për Rusia 2018. Kosova për kualifikime për Botëror do të luaj në grup me Kroacinë, Islandën, Ukrainën, Turqinë dhe Finlandën.

Shpërndaje në: