Kosova në një minutë (Video)

Bukuritë natyrore të Kosovës që ia vlejnë të vizitohen janë paraqitur në një video të realizuar nga Fitim Sopjani.

Ai thotë se këtë video e ka punuar me shumë përkushtim dhe shumë sfida.

“Është një video që ka për qëllim promovimin e Kosovës jo vetëm në rajon por edhe në botë. Falënderoj zyrën e Presidencës për përkrahje në këtë projekt”, ka shkruar ai.

VIDEO KËTU

-->

MË SHUMË PËR

TE FUNDIT