Kosovari i Përputhen nuk tregon kulturë, ofendon rëndë një nga vajzat: Je bo si burrë

Periskopi.com Showbiz

Edi është nevrikosur gjatë debatit në studio dhe i është kthyer keq Adës duke e cilësuar si femër false.

Ai kërkonte një person origjinal, ndërsa tha se “këto të bërat nuk janë tipi im.” Pasi Ada i tha se është bebe, Edi i është kthyer duke i thënë se është silikon.

Edi: Ke dalë njeri fake. Më pëlqejnë femrat natyrale në pamje. 80% është vetëm pamje. Nuk është tipi im. Unë kam dal në takim vetëm për ta njohur. Unë nuk kam dalur ta shoh si i ka prapanicat. Kam dalë për ta takuar një person origjinal.

Ada: Ke filluar kirurg ti?

Edi: Ti punon kirurgji. Edhe vetveten e ke bërë. Nuk kam dalë me ja parë sa i ka bërë. Nuk është tipi im. Mos fol më. A di për çfarë të dojnë ty? Ja si je… Edhe në aeroplan për Zvicër e kisha parë që është e bërë. Vetëm qorri nuk e sheh që nuk është e bërë. Kush është kjo për mua? Nuk është për mua. Njerëzit që janë fals, që janë të bëra nuk janë tipi im.

Ada: Pi njëherë qumësht. Je si beb.

Edi: Ti je silikon. Je bërë si burrë.

Shpërndaje në: