Kosovari që u fut mbrëmë në “Big Brother” shfaq pëlqim për këtë banore

Periskopi.com Showbiz

Pas një pauze katër vjeçare, reality-show, BigBrother u rikthye por tani në një format tjetër me personazhe të njohura ‘VIP’.

Teksa mbrëmë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, kanë hyrë edhe dy banorë tjerë nga Kosova, DJ PM (Pajtim Krasniqi) dhe DJ Dagz (Arbër Gumnishta).

Në klipin e prezantimit DJ PM, kishte thënë se vajza me të cilën mund të ketë diçka brenda është Sarah Berisha.

Nga minuta 02:51:00 mund të shihni reagimin e Sarës, kur ai shfaqi pëlqimin për të.