KPM ndërprenë transmetimin televiziv të “It’s My Home”

KPM ndërprenë transmetimin televiziv të “It’s My Home”

Pas dhunës në reality shoë-in “It’s my home”, Komisioni i Pavarur i Mediave ka iniciuar monitorimin dhe vlerësimin e përmbajtjeve në këtë emision.

KPM ka vendosur që të ndalojë transmetimin e këtij reality show në “First Channel”.

Ky reagim vjen pasi një vajzë konkurrente të mërkurën ka qenë cak e dhunës. Ajo u godit me këpucë në fytyrë nga një tjetër banor, kamerat regjistruar gjithçka mbi dhunën që po transmetohej live nëpër platformat televizive.

 

Shpërndaje në: