Krasniqi: Thaçi me grupin e tij, e kanë penguar Fehmi Lladrovcin të hyjë në Kosovë (Video)

Krasniqi: Thaçi me grupin e tij, e kanë penguar Fehmi Lladrovcin të hyjë në Kosovë (Video)

Sipas Krasniqit, Fehmi Lladrovci ka pasur probleme nga jashtë dhe ka pasur përpjekje ta pengojnë të hyjë në Kosovë. Sipas tij, këto pengesa vinin nga Hashim Thaçi dhe grupi i tij.

“Këta e kanë penguar të bëhet komandant”, thotë Krasniqi.

Shpërndaje në: