Krishtlindje e bardhë në Malësinë e Madhe, pajtohen dy fise në hasmëri

Krishtlindje e bardhë në Malësinë e Madhe, pajtohen dy fise në hasmëri

Keto ditë në pergatitje të festave të Krishtlindjeve në famullinë e Shen Kollit Shkrel dhe në Kishen e Zojes në Sterkuj Dedaj u bë pajtimi mes disa familjeve nga Bajza dhe Sterkuj- Dedaj. Familjet Kekaj nga Bajza i kerkojnë falje familjes së Ndue Luk Sterkaj.

Me bujarinë e besimtarit dhe të malesorit Ndue Luka me familje i falë në emër të Nates së Madhe të Krishtlindjes duke sjell paqen e Krishtin në familjet e tyre.

Shpërndaje në: