Kriza e koronavirusit nuk i preku aspak, ky është veprimi shumë fisnik i kampionëve të Gjermanisë

Periskopi.com Sporti

Bayern Munchen është një klub fantastik! Gjermanët kanë arritur ndër vite të krijojnë një mekanizëm fantastik të funksionimit të klubit dhe të ruajnë ekoniminë e fortë. Kriza e COVID-19 nuk dëmtoi aspak bavarezët dhe për shkak të menaxhimit përfekt.

Drejtuesit e klubit kanë vendosur që të ndihmojnë dhe klubet e tjera të Bavarisë. Bayerni do të mundohet të ndihmojë të gjithë klubet e rajonit të Bavarisë që kanë nevojë për të kaluar këtë krizë ekonomike.

Një veprim shumë fisnik i kampionëve të Gjermanisë që i ngre dhe njëherë në piedestal. Ata duan të ndihmojnë të gjithë ata që kanë nevojë në mënyrë që klubet të vazhdojnë të funksionojnë dhe të mos shkrihen.

Shpërndaje në: