Kryeministri italian falendëron Policinë për vrasjen e Anis Amrit

Kryeministri italian falendëron Policinë për vrasjen e Anis Amrit

“Vëmendja është maksimale, kërcënimet nuk duhen nënvlerësuar, pro ç’ka ndodhi sot demonstron për qytetarët italianë se shteti ekziston e punon për sigurinë e tyre”, tha ai.

Falënderime ndaj autoriteteve italiane kanë ardhur sot dhe nga ministria e Brendshme gjermane e nga vetë kancelarja Angela Merkel.

Shpërndaje në: