Kryeprokurori dhe ministrja e Drejtësisë pas pak minutave vizitojnë burgun ku vdiq Astrit Dehari

Kryeprokurori dhe ministrja e Drejtësisë pas pak minutave vizitojnë burgun ku vdiq Astrit Dehari

Ata pas 30 minutave në qendrën e paraburgimit, pritet të dalin edhe me një konferencë për media.

Ndryshe, gjatë ditës, Ministria e Drejtësisë nëpërmjet një komunikate ka sqaruar se po ndjek me vëmendje të veçantë zhvillimet sa i përket hetimit dhe sqarimit të rrethanave në të cilat humbi jetën i paraburgosuri A.D.

Shpërndaje në: